2021-07-16 07:48:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Minél több jót teszel a környezeteddel, annál több jót is kapsz vissza belőle

Napi horoszkóp július 16-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint jobb, ha ma nem kezdesz vitát a kedveseddel anyagi dolgokat illetően. Ezzel ugyanis nagyobb zűrzavart keverhetsz, mint gondoltad volna, aminek mosolyszünet lehet a vége. Pedig van okod a vidámságra is, és nem is kell hosszasan keresgélned...


Bika: IV. 20. - V. 20.

A hirtelen dührohamokat nem könnyű egy régi társkapcsolatban feldolgozni. Egy friss szerelemben ezek az indulatok még könnyen a szexualitás terepére vezethetők. Borzasztóan szenvedélyes viszony kezdődhet most az életedben.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A pároddal most fél szavakból is megértitek egymást. Most érzed is, nemcsak tudod, hogy vitára okot találni mindig lehet, de az mennyire felesleges! Hisz nem vezet sehova. Te ennél messzebbre tartasz.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Partnered költekezése miatt kerülhet veszélybe a családi kassza. Ez azonban a nyár ideje, a kötelező pihenésé, és nyaralásé, ami természetesen nagyobb kiadásokkal jár. Ne sajnáld, hanem inkább próbáld meg te is élvezni az ebből adódó lehetőségeket.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ha van párod, most akkor is felerősödhet a kalandvágyad. A bolygók jelzése szerint azonban a szerelmet most nem érdemes máshol keresned, mint a saját otthonodban. A bolygók segítenek téged abban, hogy az esetleges vitás kérdéseket szeretetben rendezhessétek.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Idegenkedéssel tölti el egy helyzet, pedig az igazság az, hogy te vagy az, aki változtál, nem pedig a külvilág. Ha önmagadat sikerülne végre elfogadnod olyannak, amilyen vagy, akkor a helyzeteddel is könnyebb lenne megbékélned.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Minél több jót teszel a környezeteddel, minél szebbé igyekszel varázsolni azt, annál több jót is kapsz vissza belőle. Ám ez csak akkor igaz, ha amit adsz, azt szívből adod, sajnálat, elvárások és irigység nélkül - de tudjuk, hogy ez az esetedben valóban így van... Kedved támadhat valamilyen művészi tevékenységhez is: alkoss!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Most teljesen irányíthatatlanná válhatsz: legalábbis a kedvesed így élheti meg jelenlegi viselkedésedet. Nem baj, amíg legalább te tisztában vagy azzal, mit is akarsz. A változásokat, lelki életednek mély átalakulását azonban még neked is nehéz lehet saját magadban követned.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma különösen fogékonynak mutatkozol mások lelkiállapotára, ami csak akkor romboló, ha túlságosan negatív beállítottságú emberek vesznek körül. Ezért inkább kerüld a rosszkedvűek társaságát!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Régi sebeit nyalogatod még mindig, amivel saját magad gátolod meg annak a lehetőségét, hogy továbblépj. A boldogságra most nagy esélyed lenne, ha végre észrevennéd azt is, hogy mi lehet másként, mint eddig volt.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Hiába is próbálod megváltoztatni a párodat: a változást csakis magadon kezdeményezheted. Hidd el, ha így teszel, annak hatását hamarosan meg fogod érezni a kapcsolatodon is. A boldogság ugyanis nem állapot, hanem szemlélet kérdése.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A mai nap sajnos nem kedvez a kapcsolatodnak: a veszekedés szinte elkerülhetetlen. Ám, ha kellemes környezetben, mondjuk nyaraláson ér titeket ez a feszültséget hozó időszak, annak ereje még jóra is fordítható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: